Dermatrisse Cosmetics AB

Mail: info@dermatrisse.com
Tel:+46 702-424804
Adress: Linds väg 7
457 95 Grebbestad

FAQ

Exfoliating Socks

Innehåller Exfoliating socks två sockor?

Ja, Dermatrisse Exfoliating socks innehåller en socka till varje fot. 

Hur tar jag hand om mina fötter efter behandlingen?

Hygien som vanligt och tillsätt inte lotion under peelingprocessen. Om fötterna blir för torra kan du lägga till en oljefri fuktighetskräm. Ej nödvändigt, men peelingprocessen kommer att förbättras om du kan blötlägga dina fötter dagligen.

Behöver jag använda Exfoliating socks varje dag i två veckor?

Nej, endast en behandling är nödvändig, vilket innebär en timmes blötläggningstid. Det kan ta 3-7 dagar för peelingen för att börja. Peelingprocessen kan ta ungefär två veckor. (Resultaten varierar mellan individer)

Mina hälar är väldigt hårda. Går det bra att använda Exfoliating socks?

Ja, ta av plastsockorna efter behandlingen och skölj sedan dina fötter noggrant. Kom ihåg, lägg inte till lotion på fötterna tills peelingprocessen är klar. Om fötterna är för torra kan du använda en oljefri fuktighetskräm.

Behöver jag sitta under behandlingen?

Nej, det är tillåtet att gå runt om så önskas. Så länge dina fötter blötläggs i gelén får du resultat. Vi rekommenderar begränsat gångavstånd. Du kan ta på normala strumpor över sockorna för bekvämlighets skull.

Det har varit en vecka sedan jag använde Exfoliating socks, men inga döda hudceller har försvunnit. Hur lång tid tar de för att avskalas?

Resultaten varierar bland individuellt på grund av tjockleken på de döda hudcellerna på fotsulan. Peeling börjar vanligen inom 3-7 dagar, men det kan ta så lång tid som 14 dagar. Blötläggning av dina fötter dagligen kommer att påskynda denna process. Peelingprocessen tar vanligtvis 7-10 dagar. Efter badning gnugga försiktigt fötterna med händerna för att påbörja avskalningsprocessen. Använd inte en fotfil.

Hur ofta rekommenderar ni att jag använder Exfoliating socks?

Dermatrisse Exfoliating socks kan användas när du märker uppbyggnad av döda hudceller. Vi rekommenderar att du använder det på månadsbasis. Kom ihåg att tidsramen kommer att variera beroende på individ och hur du använder och tar hand om dina fötter.

Vad kan jag använda efter Exfoliating socks för att hålla mina fötter i god form?

När behandlingen är klar rekommenderar vi att du använder Dermatrisse Moisturizing fotmask för att få en djup hydrering och mjukhet från sheasmör. Detta kan du använda en gång i veckan för att hålla fötterna i god form.

Skicka meddelande